"Samtidigt som du ringer med några av Sveriges lägsta priser så gör du samtidigt en insats för miljön"

Fast telefoni

Hemtelefoni via Telejacket

Traditionell hemtelefoni som går via det nationella kopparnätet.

Hemtelefoni via Mobilnätet

Behåll ditt telefonnummer och ring som vanligt över Tele2s mobila nät.

Hemtelefoni via telejacket

Grön Telekom har alltid haft som målsättning att vara ett prisvärt alternativ till de stora etablerade telefonoperatörerna. Jämfört med marknadens största aktör, Telia, är vi upp till 25 % billigare på den fasta avgiften samtidigt som vi erbjuder lägre samtalspriser. Vi är också den enda operatören med ett målmedvetet arbete för en grönare värld. Tillsammans med Trees for the Future planterar vi tusentals träd varje år, Läs mer här.

Den traditionella hemtelefonen har länge varit ett av de absolut viktigaste kommunikationsmedlen för svenska folket. Trots att mobilnätet blivit väl utbyggt de senaste årtiondena så är det fortfarande miljontals människor som varje dag är beroende av att ha en fungerande hemtelefon. Även för oss på Grön Telekom har hemtelefonen varit en viktig byggsten i vårt mål att kunna erbjuda alla i Sverige trygg och välfungerande telefoni.

Har du redan ett hemtelefonnummer hos en annan operatör kan du enkelt flytta över det till Grön Telekom. Vill du veta mer eller beställa ett abonnemang? Ring oss på 0771-40 45 40 eller skicka ett e-post till kundtjanst@grontelekom.se.

Våra priser

Oavsett om du är en som ringer mycket eller har telefonen mest för nödfall så kan vi hitta ett abonnemang som passar dig. Här nedan kan du jämföra vårt standardabonnemang med Telias (Priser är hämtade från Telia.se 2017-12-01). Klicka här för fullständiga priser.

Telia Bas

205 kr per månad
 • Öppningsavgift (0,69 kr/samtal)
 • Fasta nätet (0,20 kr/min)
 • Mobiltelefoner (0,69 kr/min)

Grön Telekom Mellan

185 kr per månad
 • Öppningsavgift (0,65 kr/samtal)
 • Fasta nätet (0,18 kr/min)
 • Mobiltelefoner (0,65 kr/min)

Hemtelefoni via mobilnätet

Grön Telekoms Hemtelefoni via mobilnätet går över Tele2s mobila nät med täckning till 98,8 % av Sveriges alla hushåll. Med denna smarta tjänst är det möjligt att behålla hemtelefonnummer även om ert område skulle påverkas av avvecklingen av kopparnätet. Du fortsätter ringa ut och ta emot samtal med samma telefonnummer som du alltid gjort!

Många i framförallt Sveriges glesbygd är beroende av en hemtelefon, därför är det viktigt för oss att kunna erbjuda en lösning för de kunder som inte vill avsluta sin vanliga fasta telefon när kopparnätet nu avvecklas. Alla nya kunder får en telefon på köpet vid beställning av tjänsten förutsatt att man binder abonnemanget i 24 månader.

Har du redan ett hemtelefonnummer som du vill flytta över till Grön Telekoms Hemtelefoni via Mobilnätet eller vill du veta mer om tjänsten? Ring oss på 0771-40 45 40 eller skicka ett e-post till kundtjanst@grontelekom.se så berättar vi mer.

Våra priser

Oavsett om du är en som ringer mycket eller har telefonen mest för nödfall så kan vi hitta ett abonnemang som passar dig. Här nedan kan du enkelt jämföra våra abonnemang; Mellan är anpassat för dig som ringer något samtal om dagen till fasta nätet medans Stor ger dig friheten att ringa fritt till både hemtelefoner och mobiler. För fullständiga priser, klicka här

Hemtelefoni via Mobilnätet mellan

149 kr per månad
 • Öppningsavgift (0,65 kr/samtal)
 • Fasta nätet (0,18 kr/min)
 • Mobiltelefoner (0,65 kr/min)

Hemtelefon via Mobilnätet stor

249 kr per månad
 • Öppningsavgift (0 kr/samtal)
 • Fasta nätet (0 kr/min)
 • Mobiltelefoner (0 kr/min)